10-12-2017

De Droombaanreis Rome next steps

Soms is het verlangen naar een nieuw avontuur groter dan de angst voor het onbekende... Het is bijna 2 jaar geleden dat een nieuw concept binnen de Droombaanfabriek werd ontwikkeld: de Droombaanreis Rome, een 3 daags ontwikkeltraject met impact. Voor ondernemers, medewerkers en teams. Inmiddels zijn we al 5 Droombaanreizen verder en ben ik samen met Jessica Godijn, mijn mede reisleider, trots op wat er staat en nieuwsgierig naar wat er komen gaat.

De Droombaanreis Rome next steps
04-01-2017

Geluk als KPI: wie gelooft dat?

Mijn zoektocht naar 'het geheime recept' van droombaanfabrieken brengt mij in gesprek met vele organisaties. Stuk voor stuk interessante gesprekken; soms is de praktijk weerbarstiger dan gedacht of is het vooral goede marketing... Maar soms heb je een gesprek waarbij je verwachtingen worden overtroffen. Waarbij je vol energie en inspiratie de deur uitloopt en jubelend denkt: zie je wel, het kan! Dit overkwam mij bij het gesprek met Maarten Roerink, CEO bij Guidion.

Geluk als KPI: wie gelooft dat?
De Droombaanfabriek - Emmastraat 1 - 6862 GR Oosterbeek - M. 06 81 47 57 47 Volg De Droombaanfabriek op Twitter Kom in contact met De Droombaanfabriek op LinkedIn